Home
Over ons
Projecten
Contact

Wat doet Van Heusden Civiele Ondersteuning?

Huib van Heusden denkt met zijn bedrijf 'van Heusden Civiele Ondersteuning' mee over uw projecten en biedt ondersteuning op verschillende manieren. Naast het bewaken van RAW systematiek onderhoudt van Heusden Civiele Ondersteuning contacten met aannemers en rekent projecten voor opdrachtgevers af. Ook het bijhouden van meer en minderwerk en het toezien dat aannemers zich houden aan bestek en tekeningen zijn standaard onderdeel van de werkzaamheden die ik aanbied.

Als laatste zit ik diverse vergaderingen voor en verzorg ik de communicaties met diensten en bedrijven die van belang zijn voor de uitvoer van de verschillende projecten. 

Werkzaamheden

Mijn naam is Huib van Heusden en sinds mei 2004 ben ik begonnen als zelfstandige onder de naam Van Heusden Civiele Ondersteuning. Toezichthouden op weg- en waterbouw projecten is mijn voornaamste doel.

Als jonge knul van zeventien jaar ben ik begonnen als uitzetter in de wegenbouw. Omdat ik graag verder wilde, heb ik verschillende curssussen en opleidingen gevolgd en ben zeven jaar later begonnen als uitvoerder. Dit heb ik 23 jaar gedaan, waarvan ik de laatste twee jaar als hoofduitvoerder opereerde. Om mijn grenzen te verleggen ben ik in 2000 begonnen bij een ingenieursbureau. Mijn voornaamste taak was toezichthouden op de verschillende wegenbouwprojecten, voornamelijk stedelijke vernieuwing. Omdat ik het gevoel kreeg dat ik het zelf nog beter kon stroomlijnen ben ik in 2004 voor mezelf begonnen. Op dit moment werk ik de meeste tijd voor de gemeente Amsterdam. 

Van Heusden Civiele Ondersteuning | huib@civiele-ondersteuning.nl